SIGNME SHOP 
Naručite ovaj proizvod maloprodajno
Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.
SignMe Webshop
   PARTNER PROGRAM
Naručite ovaj proizvod veleprodajno
Apsolutno moćan i vrlo pozdan, da ne kažemo praktičan alat koji će vam pmoć u svim smjerovima. Naše "One STOP for ALL" rješenje kada su u pitanju marketing indoor & outdoor reklamne instalacije u pitanju. Registrirajte se i rješavajte sve zahjteve s lakoćom.
Partner program

Totemi

Totemi su naš proizvod u potpunosti. Slagani su od raznih aluminijskih i željeznih elemenata i razlikuju se u osnovi prema dimenzijama i obliku profila od kojih su rađeni. Svi totemi mogu također biti svjetleći ili nesvjetleći. Vizuali se nanose na translucentnu podlogu ili punu podlogu ovisno svjetle li ili ne, a na samoj površini način prezentacije ovisi o kreativnosti dizajnera što želi postići. Totemi imaju neka svoja pravila kako ih raditi da bi postigli maksimalni efekt, stoga predlažemo jedno neobavezno savjetovanje.

Portali

Sam naziv portal, možda ne govori puno, ali radi se o dizajniranim konstrukcijama oko glavnih ulaza ili ulaza u neki određeni prodajni segment. Vrlo efektno za upućivanje kupaca prema ulazu, što, pogotovo na velikim objektima, često bude izazov za kupce, pronaći ulaz. Portali kad se slažu s tom svrhom mogu biti također kreativno dorađeni, a i osvijetljeni, što svakako preporučamo za maksimalni efekt u noćnim satima s malo dnevnog svijetla.

Panoi

Panoi su savršeni za označavanje lokacija. Neovisno jesu li na zidu ili samostojećoj konstrukciji, oni su idealni za naglašavanje sadržaj iza njih. Naravno mogu se koristiti i kao samostojeće reklame na sasvim drugim lokacijama, kao putokazi, oznake gradilišta, usmjerivači prometa itd... imaju svakako široku primjenu. Panoi mogu biti također osvijetljeni, no način njihova osvjetljenja je ovisan o dimenziji i lokaciji. Stoga ponovo savjetujemo neobaveznu kavicu u našem lounge room-u.

 

Nema proizvoda u ovoj sekciji
Naša galerija TOP radova
Naši do sada odrađeni projekti koji mogu biti inspiracija vama za odabir
 
Pogledajte neke naše radove kroz naš
Forma Purus BlogSpot
 

 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem