Reference

Pogledajte listu naših klijenata

Komentari klijenta

Naša suradnja s tvrtkom Forma Purus seže daleko u prošlost, ali naša oduševljenost profesionalnošću i kvalitetom jednako nas jako impresionira kao prvog dana. Upravo iz tog razloga nastavit ćemo naše druženje na obostrano zadovoljstvo.

Vesna Čačić Voditelj Marketinga, Sport Vision

Sa firmom Forma Purus poslujemo već dugi niz godina (sa razlogom). Od njih naručujemo sve vrste reklama, proizvode od plexiglasa, naljepnice za izloge. Njihovi djelatnici (na svim nivoima) su pristupačni, profesionalni, poštuju dogovorene rokove…svakako naša preporuka!

Mate Bračić Project Manager, S.Oliver d.o.o.

Nebitno koliko kompleksan zadatak postavimo pred Forma Purus, oni svaki odrade jednako izvrsno. To nam se sviđa. Svatko želi raditi samo velike projekte, no mi ponekad imamo jednostavne zahtjeve, koji trebaju jednaku pažnju, a upravo to dobijemo od Forma Purus.

Tomislav Fiolić Voditelj Odjela općih poslova, Generali osiguranje d.d.

Forma Purus je naš dugogodišnji partner koji će svaki put dati svoj maksimum kako bismo mi kao klijenti bili zadovoljni. Suradnja ide zaista glatko, uvijek se sve brzo i lako dogovorimo i baš tako bude i odrađeno što nam je veoma bitno. Upravo iz tih razloga s njima rado surađujemo i vjerujem da će se naša suradnja potrajati još dugo.

Aleksandra Stanković Marketing manager, Gorenje Zagreb d.o.o.
Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas