Totemi, portali i panoi

Totemi, portali i panoi

Totemi, portali na ulazima u objekte te panoi, uglavnom s digitalnim tiskom na samoj površini, osvjetljeno ili neosvjetljeno svakako su dobar odabir za usmjeravanje kupaca, davanje pravih informacija, ali i kao isticanje unutar objekata. Svi naši proizvodi su modularni i možemo se prilagoditi dimenzijama u svim smjerovima.

Pošaljite nam upit
Totemi

Totemi su naš proizvod u potpunosti. Slagani su od raznih aluminijskih i željeznih elemenata i razlikuju se u osnovi prema dimenzijama i obliku profila od kojih su rađeni. Svi totemi mogu također biti svjetleći ili nesvjetleći. Vizuali se nanose na translucentnu podlogu ili punu podlogu ovisno svjetle li ili ne, a na samoj površini način prezentacije ovisi o kreativnosti dizajnera što želi postići. Totemi imaju neka svoja pravila kako ih raditi da bi postigli maksimalni efekt, stoga predlažemo jedno neobavezno savjetovanje.

Portali

Sam naziv portal, možda ne govori puno, ali radi se o dizajniranim konstrukcijama oko glavnih ulaza ili ulaza u neki određeni prodajni segment. Vrlo efektno za upućivanje kupaca prema ulazu, što, pogotovo na velikim objektima, često bude izazov za kupce, pronaći ulaz. Portali kad se slažu s tom svrhom mogu biti također kreativno dorađeni, a i osvijetljeni, što svakako preporučamo za maksimalni efekt u noćnim satima s malo dnevnog svijetla.

Panoi

Panoi su savršeni za označavanje lokacija. Neovisno jesu li na zidu ili samostojećoj konstrukciji, oni su idealni za naglašavanje sadržaj iza njih. Naravno mogu se koristiti i kao samostojeće reklame na sasvim drugim lokacijama, kao putokazi, oznake gradilišta, usmjerivači prometa itd... imaju svakako široku primjenu. Panoi mogu biti također osvijetljeni, no način njihova osvjetljenja je ovisan o dimenziji i lokaciji. Stoga ponovo savjetujemo neobaveznu kavicu u našem lounge room-u.

Portfolio - Totemi, portali i panoi

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas