Svjetleće reklame

Svjetleće reklame

Svjetleće reklame dio su naše najdugovječnije ponude. Svjetleće reklame mogu biti jednostrane i obostrane, različitih formata i oblika, kao i materijala. Osnovni sustav je da se u samom kućištu nalazi LED osvjetljenje koje dodatno ističe vizual vaše reklame te, posebice u zatvorenim prostorima i noću ističe vašu reklamu.

Pošaljite nam upit
Svjetleće reklame svih tipova učinit će vas prepoznatljivima!

Nešto po čemu smo mi najpoznatiji, izrada svjetlećih reklama je kod nas u Formi Purus nešto što radimo zatvorenih očiju. No da se ne opustimo previše, ovaj segment je vrlo često jako zahtjevan u kreiranju, realizaciji pa i montaži, stoga imajte na umu da nam našu samouvjerenost daju godine iskustva u ovom segmentu. Budite uvjereni da ćemo za vas osmisliti, napraviti i montirati najbolju reklamu koja će vas dugo jednakim sjajem promovirati.

U biti što je svijetleća reklama? Realno svaki naš proizvod uz dodatak rasvjete može biti svjetleća reklama, stoga si dajemo kreativnosti mašte na volju. Svakako ono što ljudi najviše prepoznaju kao svijetleću reklamu su upravo okviri s integriranom rasvjetom i površinama koje su translucentne i mogu na sebe primiti bilo kakav vizual.

Portfolio - Svjetleće reklame

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas