Proizvodi od plexiglasa

Proizvodi od plexiglasa

Široki spektar proizvoda za izlaganje isticanje na manjim formatima, od nosača cjenika, kataloga, oznaka prostorija, imena, sve do držača za razni pribor. U ovom segmentu "mašta radi svašta" stoga daje si mašu na volju, a mi ćemo to izraditi za vas.

Pošaljite nam upit
Široki spektar proizvoda od plexiglasa!

Pleksiglass (ili akril) je transparentan termoplastični materijal koji je, prvenstveno zbog svoje manje težine, cijene i jednostavnosti rukovanja, vrlo česta zamjena za staklo za određene vrste primjena. Izrađujemo i laserski obrađujemo sve proizvode od plexiglassa kao što su: držači brošura, zaštitne pregrade, stalci, držači, monoblok stalci, unutarnju i vanjsku signalizaciju, svjetleću signalizaciju i reklame, POS oprema, zaštitne pokrove i ostalo.

 

Portfolio - Proizvodi od plexiglasa

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas