Oslikavanje vozila

Oslikavanje vozila

Ne dozvolite da vaš besplatni oglasni prostor ostane neiskorišten. Vaša službena vozila osim marketinga su i odraz vaše tvrtke. Upravo zato što smo svjesni važnosti ove reklame pristupamo ovom poslu s maksimalno odgovornosti u odabiru materijala, kvaliteti tiska i naravno aplikaciji samih folija na vozila. Niti jedno vozilo nam nije preveliko niti premalo, tako kod nas pod "nož" dolazi od osobnih pick-upa do vlakova i aviona. Imajte na umu da mi niti jedan posao ne podcjenjujemo, stoga je jedno vozilo je za nas jednako važno kao i cijela flota.

Pošaljite nam upit
Nema vozila tako velikog ili tako malog kojeg mi ne možemo kvalitetno oslikati!

Oslikavanje vozila je tek naša specijalnost. Svakako, bez lažne skromnosti, iza nas su tisuće oslikanih vozila svih tipova od auta do vlaka, stoga naše iskustvo je tu definitivno neupitno. Ono što volimo svakom istaknuti da sve radimo visokokvalitetnim folijama, da raspolažemo opremom koja vrijedi preko 75 miliona kuna, koristimo tehnologije i kvalitetu boja koje jamče trajnost, a svaki naš rad premazujemo tekućom laminacijom što dodatno štiti i pojačava izdržljivost vizuala na folijama.

Portfolio - Oslikavanje vozila

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas