Indoor i POS instalacije

Indoor i POS instalacije

U današnjem moru ponuda i raznovrsnosti ponuda, merchandise managment odlazi sve više korak dalje u svojim potrebama da istaknete svoje proizvode na policama shopping centara. Naša kompletna ponuda kreativnih rješenja za vaše pozicioniranje odlazi toliko daleko da se usudimo reći, nebo je granica. U našoj ponudi imamo i kreiranje rendera (foto realističnih prikaza) predloženih instalacija, stoga zajedno s vama kreiramo najbolja rješenja kako postati primijetljivi samom kupcu.

Pošaljite nam upit
Point of Sale instalacije ili ako želite merchandise managment ultimativna su rješenja za isticanje proizvoda u maloprodaji

U današnjem mnoštvu izložbenih artikala, doslovce, preplavljenoj ponudi maloprodajnih izložbenih prostora, jako je teško istaknuti svoj proizvod i privući pažnju svojih potencijalnih kupaca. Mi smatramo da je danas to neophodno i možda jedini pravi način da užurbanom prolazniku po hodnicima preplavljenim ponudama, istaknete upravo svoj proizvod.

Stoga nudimo kompletna rješenja, potpunu podršku da stvorite instalacije koje će nadahnut vaše kupce i učiniti vaše proizvode dostojne pogleda i pažnje. Maksimalno si dajemo truda da vas savjetujemo i oko materijala, načina, konstrukcija i svega relevantnog da bi sama instalacija plijenila pažnju.

Portfolio - Indoor i POS instalacije

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas