Digital Signage

Digital Signage

Digital SIgnage sustavi postaju sve atraktivniji način oglašavanja. Njihova praktičnost da svoje reklame postavite lako i jednostavno su i motiv nuditeljima usluge da prošire svoje panele na što atraktivnije lokacije. Forma Purus vam tu svakako može uvelike pomoći oko atraktivnosti same instalacije, ali i kod montaže i održavanja samih panela.

Pošaljite nam upit
Digitalna era oglašavanja!

Digital Signage jedna je od naših glavnih kategorija ponude rješenja i usluga kojima prikazujemo različiti multimedijski sadržaj u informativne ili reklamne svrhe. Riječ je o elektroničkom obliku oglašavanja koji omogućuje veću vidljivost marketinških poruka, bržu distribuciju sadržaja kao i prikaz većeg broja informacija na određenoj poziciji.

Mogućnost upotrebe prisutna je u gotovo svim industrijama, stoga ih je moguće naći u javnim prostorima, prometnim sustavima, turističkim i interpretacijskim centrima, muzejima, stadionima, maloprodajnim trgovinama, hotelima, restoranima, korporativnim zgradama itd. U našoj ponudi podržavamo različite arhitekture digital signage-a koje uključuje prikaz ekranima, projekcijama, panelima, raznim totemskim jedinicama, video zidovima te u kombinaciji s interaktivnim kioscima i aplikacijama na dodir (touchscreen).

Portfolio - Digital Signage

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas