3D slova

Raspolažemo svim potrebnim alatima i strojevima kako bi mogli napraviti 3D reklame, svjetleće i nesvjetleće u svim veličinama i oblicima. Ovaj vrlo atraktivan pristup izradi reklame je svakako kvalitetan izbor za sve one koji imaju ekskluzivnije brendove i potrebu za elegantnijim isticanjem svog poslovnog subjekta ili proizvoda. Savjetujemo vas u svim smjerovima što je najbolje za vas.

Pošaljite nam upit
Najelegantniji način isticanja vaših poslovnih prostora!

Svakako jedna od najatraktivnijih oblika reklamnih instalacija su svijetleće i nesvijetleće 3D reklame. Bio to vaš logo, samo tekst ili neki napravilni oblik, u osnovi sve možemo izvesti i imamo jako malo ograničenja u toj kategoriji.

Važno je za vas da prije nego krenete u ovaj projekt, dobro razmislite o lokaciji gdje ga stavljate o podlozi na koju stavljate reklamu, što će utjecati na odabir materijala (uvijek gledajte da imate dobre kontraste jer oni osiguravaju vidljivost). Odabir materijala nije samo zbog atraktivniosti, već i trajnosti, stoga budite oprezni što želite na kojoj lokaciji. Naravno, sve 3D reklame možete osvijetliti, pa samim time postići još atraktivniji efekt.

Svakako kad su 3D reklame u pitanju savjetujemo da nas kontaktirate s upitom, pošaljete možda koju sliku vašeg prostora ili fasade na koju stavljate reklamu s par natuknica što želite postići. Naši prodajni predstavnici će vas onda kontaktirati i dati vam najbolje savjete da pokrijete svaku točku ovog izazva.

Portfolio - 3D slova

Naručite ovaj proizvod maloprodajno na našem web shopu
signme.hr

Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.

POSJETI WEB SHOP
Pošaljite nam upit

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas