Proizvodi

Kompletna ponuda proizvoda

XXL reklame i XXL panoi

Proizvodimo sve vrste velikoformatnih reklama. U našu uslugu osim same proizvodnje konstrukcije, tiska ili rezanja samog zadanog vizuala, stoji i montaža na odredišnoj lokaciji. Iza nas je već veliki broj realiziranih projekata, stoga možete imati potpuno povjerenje u naše mogućnosti i sposobnosti.

Opširnije

Svjetleće reklame

Svjetleće reklame dio su naše najdugovječnije ponude. Svjetleće reklame mogu biti jednostrane i obostrane, različitih formata i oblika, kao i materijala. Osnovni sustav je da se u samom kućištu nalazi LED osvjetljenje koje dodatno ističe vizual vaše reklame te, posebice u zatvorenim prostorima i noću ističe vašu reklamu.

Opširnije

3D slova

Raspolažemo svim potrebnim alatima i strojevima kako bi mogli napraviti 3D reklame, svjetleće i nesvjetleće u svim veličinama i oblicima. Ovaj vrlo atraktivan pristup izradi reklame je svakako kvalitetan izbor za sve one koji imaju ekskluzivnije brendove i potrebu za elegantnijim isticanjem svog poslovnog subjekta ili proizvoda. Savjetujemo vas u svim smjerovima što je najbolje za vas.

Opširnije

Digital Signage

Digital SIgnage sustavi postaju sve atraktivniji način oglašavanja. Njihova praktičnost da svoje reklame postavite lako i jednostavno su i motiv nuditeljima usluge da prošire svoje panele na što atraktivnije lokacije. Forma Purus vam tu svakako može uvelike pomoći oko atraktivnosti same instalacije, ali i kod montaže i održavanja samih panela.

Opširnije

Totemi, portali i panoi

Totemi, portali na ulazima u objekte te panoi, uglavnom s digitalnim tiskom na samoj površini, osvjetljeno ili neosvjetljeno svakako su dobar odabir za usmjeravanje kupaca, davanje pravih informacija, ali i kao isticanje unutar objekata. Svi naši proizvodi su modularni i možemo se prilagoditi dimenzijama u svim smjerovima.

Opširnije

Indoor i POS instalacije

U današnjem moru ponuda i raznovrsnosti ponuda, merchandise managment odlazi sve više korak dalje u svojim potrebama da istaknete svoje proizvode na policama shopping centara. Naša kompletna ponuda kreativnih rješenja za vaše pozicioniranje odlazi toliko daleko da se usudimo reći, nebo je granica. U našoj ponudi imamo i kreiranje rendera (foto realističnih prikaza) predloženih instalacija, stoga zajedno s vama kreiramo najbolja rješenja kako postati primijetljivi samom kupcu.

Opširnije

Oslikavanje Indoor & Outdoor

Bilo u zatvorenom prostoru nekog shopping centra ili na otvorenoj cesti ili šetnici, vaši izlozi, pročelja, zidovi, ograde, sve su to elementi koje možete kvalitetno iskoristiti za oslikavanje i promoviranje vaših poslovnica ili direktno proizvoda. Stoga ne libite se zatražiti od nas i savjetovanje, kroz naše partnere i kreativna rješenja, koja ćemi mi s ponosom izraditi i montirati za vas.

Opširnije

Oslikavanje vozila

Ne dozvolite da vaš besplatni oglasni prostor ostane neiskorišten. Vaša službena vozila osim marketinga su i odraz vaše tvrtke. Upravo zato što smo svjesni važnosti ove reklame pristupamo ovom poslu s maksimalno odgovornosti u odabiru materijala, kvaliteti tiska i naravno aplikaciji samih folija na vozila. Niti jedno vozilo nam nije preveliko niti premalo, tako kod nas pod "nož" dolazi od osobnih pick-upa do vlakova i aviona. Imajte na umu da mi niti jedan posao ne podcjenjujemo, stoga je jedno vozilo je za nas jednako važno kao i cijela flota.

Opširnije

Proizvodi od plexiglasa

Široki spektar proizvoda za izlaganje isticanje na manjim formatima, od nosača cjenika, kataloga, oznaka prostorija, imena, sve do držača za razni pribor. U ovom segmentu "mašta radi svašta" stoga daje si mašu na volju, a mi ćemo to izraditi za vas.

Opširnije
Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas