Oslikavanje vozila

Pružamo vrhunsku uslugu oslikavanja vozila metodom "car wrapping" koju izvode naši vrhunski stručnjaci sa visokokvalitetnim cast folijama te u idealnim uvjetima u bilo koje doba godine. Obratite nam se s povjerenjem!

 

SIGNME SHOP 
Naručite ovaj proizvod maloprodajno
Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.
SignMe Webshop
   PARTNER PROGRAM
Naručite ovaj proizvod veleprodajno
Apsolutno moćan i vrlo pozdan, da ne kažemo praktičan alat koji će vam pmoć u svim smjerovima. Naše "One STOP for ALL" rješenje kada su u pitanju marketing indoor & outdoor reklamne instalacije u pitanju. Registrirajte se i rješavajte sve zahjteve s lakoćom.
Partner program

Oslikavanje vozila je tek naša specijalnost. Svakako, bez lažne skromnosti, iza nas su tisuće oslikanih vozila svih tipova od auta do vlaka, stoga naše iskustvo je tu definitivno neupitno. Ono što volimo svakom istaknuti da sve radimo visokokvalitetnim folijama, da raspolažemo opremom koja vrijedi preko 75 miliona kuna, koristimo tehnologije i kvalitetu boja koje jamče trajnost, a svaki naš rad premazujemo tekućom laminacijom što dodatno štiti i pojačava izdržljivost vizuala na folijama.

 

Naša galerija TOP radova
Naši do sada odrađeni projekti koji mogu biti inspiracija vama za odabir
 
Pogledajte neke naše radove kroz naš
Forma Purus BlogSpot
 

 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem