Forma Purus

Tvrtka s karakterom i tradicijom

Priča naše tvrtke

Forma Purus je tvrtka koja se dugi niz godina bavi izvođenjem oglasnih panela, svijetlećih ili nesvjetlećih reklama te svih popratnih instalacija koje uključuju njihovu izvedbu. Tako u sklopu svijetlećih reklama izvodimo i 3D slova, digitalni tisak, oslikavanja vozila, izložbenih prostora, nudimo kreativna rješenja za merchandise i point-of-sale marketing i još puno drugih kreativnih rješenja.

Naša misija

Možda možemo samouvjereno reći da smo dobar dio naše misije i vizije ostvarili, ali pred nama stoji još prostora za napredak i razvoj. Ponajprije bi istaknuli činjenicu da želimo biti dio stvaranja eko sustava u Hrvatskoj i šire kojim se zatvara cijeli krug zadovoljstva naših djelatnika, naših klijenata i naših dobavljača. Objedinjavanje naših lokacija u jednu kvalitetnu i kapacitativno dostatnu za sve naše procese bio je zapravo samo prvi krug našeg razvoja ka srednjem i većem poduzetništvu. Naša tvrtka, možemo se pohvaliti, bilježi jedan zdrav i kontinuiran rast već preko 20 godina i taj razuman rast svakako mislimo nastaviti kako regionalno tako i na nivou šireg inozemnog tržišta.
1500m2 proizvodne površine

Naši proizvodni kapaciteti trenutno se protežu na 1500 m2 no proširenje na 2000 m2 će se dogoditi vrlo brzo što će nam omogućiti još veće kapacitete proizvodnje, više paralelnih projekata i samim time još bržu realizaciju.

Idealne tempirane hale

Ljeti hlađene, zimi grijane na idealne temperature za tisak i aplikacije, naši proizvodni uvjeti osiguravaju idealne uvjete za kvalitetnu izradu, a našim kolegama je svako vrijeme pogodno za izvedbu.

Mehanizacija za zahtjevne montaže

Raspolažemo svom potrebnom mehanizacijom, kako vlastitom, tako i kooperantima, kako bi mogli montirati i postavljati sve tipove i formate reklame. Za nas ne postoji neizvedivo stoga obratite nam se s povjerenjem.

Podrška od ideje do realizacije

Objedinjavanjem poslovanja došli smo do toga da vam možemo pružiti savršenu podršku od ideje do realizacije, dodatno na to pustili smo i Partner program u rad, naše online rješenje i time učinili cijeli proces još jednostavnijim.

Brza realizacija za zahtjevne rokove

Ponekad je rok isporuke važniji od cijene i mi se s takvim izazovima susrećemo svakodnevno, stoga smo naše procese maksimalno automatizirali i uskladili kako bi mogli rješavati izazovne rokove i veće narudžbe.

Zajamčeno samo kvalitetni materijali

Kako bi postigli maksimalno zadovoljstvo klijenata, koristimo isključivo kvalitetne materijale, koji su prilagođeni za specifične izvedbe, što nam osigurava idealan omjer kvalitete, sigurnosti i izgleda.

Educirani i stručni djelatnici

Ulažemo kontinuirano u naše zaposlenike, u njihovu edukaciju na svim nivoima te time osiguravamo kvalitetu, stručnost i brzinu svakog koraka u proizvodnom procesu, što ulijeva povjerenje našim klijentima.

Vrhunska oprema za proizvodnju

Ulažemo konstantno u našu opremu, proširujemo asortiman strojeva i alata, digitalnih printera, rezača kojima možemo odraditi sve zahtjevne instalacije i postići kvalitetu bez konkurencije.

7,5 milijuna kuna opreme

Već preko 20 godina stalno ulažemo u novitete. U bolje strojeve, naprednije u izradi, tisku, montaži, svemu što je neophodno za vrhunsku kvalitetnu proizvodnju svjetlećih reklama. Kod nas nećete promašiti. Angažirajte nas i to ćemo vam dokazati.

Naš tim

Kontinuirano ulažemo u rast i razvoj našeg tima. Jako nam je važno u našoj poslovnoj praksi, tim, naši djelatnici i držimo da su upravo oni okosnica onoga što našu tvrtku čini drugačijom od ostalih. Produktivna atmosfera koju stimuliramo svakodnevno poslovni su užitak jednako za nas i za naše klijente..
Joško Junaković
CEO / Direktor - član uprave
Mladen Futač
Tehnički direktor - član uprave
Petra Filipović
Office Manager - Uprava
Antonio Santini
Direktor Tehnologije - član uprave
Marin Stojanov
Direktor prodaje - član uprave
Ana Komugović
Voditelj Odjela tehnologije - Odjel tehnologije
Valentina Šoić
Odjel prodaje
Gordana Lalić
Tehnolog - Dizajner - Odjel tehnologije
Uvijek izgleda nemoguće dok se ne napravi.

Naše brojke u 2021.

+
Miliona kn prometa godišnje

+
Zadovoljnih Zaposlenika

+
m2 proizvodnog prostora

+
Odrađenih Projekata

+
Zadovoljnih Klijenata
Savjetujte se s našim kreativnim timom i dosegnite najbolji rezultat. Kontaktirajte nas