Drago nam je da ste odlučili postati naš korisnik
Tvrtka Forma Purus je krajem 2021. godine pokrenula kompletni sustav digitalizacije svojih poslovnih procesa. Tako je naš Forma Purus Cloud System jedno od kompleksnih i usudimo se reći, jedinstvenih rješenja u našoj branši na Hrvatskom tržištu.
Otvaranjem vašeg poslovnog računa na jednoj od naših platformi ulazite u jedan napredniji obliku suradnje i komunikacije s našom tvrtkom. Naime izgradnjom novog prostora i našim enormnim ulaganjima u najsuvremeniju i ekološki ispravnu proizvodnju, nama je bila dodatna želja svu tu tehnologiju približiti upravo vama - našim korisnicima.
Ako nije jednostavno onda ne valja
To je bio naš lajtmotiv u ovoj cijeloj priči, odnosno, naša intencija je svakako da svaki naš korisnik može u svega par klikova dobiti kvalitetno rješenje, poptpunu informaciju i sve ostale parametre potrebne da se odluči za taj korak, ka isticanju svojeg poslovnog subjekta.
 
Platforme na kojima možete biti pristuni s nama
Forma Purus Cloud System vam omogućuje prisutnost s nama u našem razvoju. Ova platforma vas informira o svim našim radovima, razvojnim programima, akivnostima, promocijama i sl. Ova platforma primarno je informativnog karaktera kako bi uvijek bili informirani oko novosti u našem svijetu.
Partner Program je s druge strane, napredni veleprodajni sustav koji olakšava komunikaciju i interakciju s više sudionika u realizaciji vašeg projekta. Naravno, suvišno je govoriti da smo mi, kao tvrtka Forma Purus, uvijek u ulozi glavnog izvođača, kako i naš sam slogan kaže "Gdje marketing prelazi s riječi na djela", no ovom platformom smo vam otvorili suradnju i s dizajnerskim agencijama, vašim ugovornim marketinškim agencijama i sl, koji su vrlo često predvodnica u realizaciji naših projekata. Stoga, je ovaj sustav osmišljen kako bi vi kao klijent imali sve informacije dostupne na jednom mjestu i kako bi praćenje realizacije projekta bilo maksimalno pregledno i usklađeno.
SignMe.hr je u načelu vrlo sličan sustav, no samo je po svojoj prirodi namijenjen manjim korisnicima, koji tako mogu i maloprodajno kreirati svoje narudžbe i na jednostavan način doći do željenog proizvoda.
SignMe.hr uvelike funkcionira kao klasičan online shop, s iznimkom napredne konfiguracije, te je tako lako i jednostavno dostupan za brze i jednostavne narudžbe.