Svjedočanstva

Nebitno koliko kompleksan zadatak postavimo pred Forma Purus, oni svaki odrade jednako izvrsno. To nam se sviđa. Svatko želi raditi samo velike projekte, no mi ponekad imamo jednostavne zahtjeve, koji trebaju jednaku pažnju, a upravo to dobijemo od Forma Purus.
Naša suradnja s tvrtkom Forma Purus seže daleko u prošlost, ali naša oduševljenost profesionalnošću i kvalitetom jednako nas jako impresionira kao prvog dana. Upravo iz tog razloga nastavit ćemo naše druženje na obostrano zadovoljstvo.
Sa firmom Forma Purus poslujemo već dugi niz godina (sa razlogom). Od njih naručujemo sve vrste reklama, proizvode od plexiglasa, naljepnice za izloge. Njihovi djelatnici (na svim nivoima) su pristupačni, profesionalni, poštuju dogovorene rokove…svakako naša preporuka!
Forma Purus je naš dugogodišnji partner koji će svaki put dati svoj maksimum kako bismo mi kao klijenti bili zadovoljni. Suradnja ide zaista glatko, uvijek se sve brzo i lako dogovorimo i baš tako bude i odrađeno što nam je veoma bitno. Upravo iz tih razloga s njima rado surađujemo i vjerujem da će se naša suradnja potrajati još dugo.
Mi smo zahjevan klijent i moramo biti jer postavljamo visoke standarde u poslovanju, stoga radimo s Forma Purus jer smo jedino od njih dobili taj nivo strpljivosti i predanosti našim zahjtevima. Imamo samo riječi hvale i drago nam je da imamo na tržištu nekoga tko će pouzdano izvesti svaki naš zahtjev.
Vrhunska usluga i profesionalni odnos. Sve odrađeno na vrijeme i u roku. Svaka pohvala
Bilo 40°C ili -15°C Forma Purus nam uvijek sve odradi na vrijeme i kvalitetno. Često nam je rok bitniji od cijene, a tu valutu imamo zajamčenu u Forma Purus.
U početku smo promijenili nekoliko izvođača, a onda smo odradili s Forma Purus, i tu ostajemo! Dobrog izvođača treba isto čuvati kao i dobrog klijenta.
Kad naručimo reklamu za bilo koji brand iz naše grupacije, želimo da bude dugotrajna. Ono što cijenimo kod Forma Purus je to što ne štede na materijalima, daju nam optimalne opcije koje zadovoljavaju našu potrebu za izdržljivosti. Također jako nam je bitna podrška kod održavanja i to što uvijek možemo računati na njih. Sve to su argumenti kojima su nas zadržali kod sebe i naravno to što ispunjavaju sva naša očekivanja.
Novi komentar