Pristupite našem partner programu
Tvrtka Forma Purus je u suradnji sa Connect sustav informacija kreirala aplikaciju u kojoj možete lako i jednostavno do svih marketinških artikala i to po punoj usluzi.
 
Kome služi partner program?
Partner program je osmišljen kao kolaboracijski alat kako bi informacije u procesu kreiranja marketinških elemenata od same ideje do realizacije što brže i transparentnije kolao. Partner program pruža vam cijeli izbor vrhunskih dizajnera i marketinških agencija koje će vam pomoći pokrenuti vaše projekte i unaprijediti vaše poslovanje uz bolju prepoznatljivost i vidljivost.
Tvrtka Forma Purus stoji time iza svih kreativnih ideja u realizaciji sa svojim savršenim stručnim timom i jamstvom dugogodišnje tradicije.
 
Vi ste tvrtka koja treba naše usluge?
Onda ste na pravom mjestu. Tećna komunikacija i transparetni kalkulatori za sve proizvode stoje vam ovdje na raspolaganju. Do svake ponude za svaki vaš proizvod ovim putem možete doći u svega par klikova. Najbolje u Partner Programu je to što vam je na klikohvat i svaki najbolji dizajner, agencija ili freelance kreator koji će vam pomoći najprije stvoriti kvalitetno rješenje. Međutim Partner program ima prednost što možete raditi istovremeno s više sudionika u procesu stvaranja vašeg proizvoda s jednog mjesta. Naravno, samu izvedbu finanog rješenja napravit će vam tvrtka Forma Purus kao vaš najpoizdaniji partner s najviše iskustva.
 
Vi ste marketinška agencija?
Često se ljudi ustručavaju tražiti ponude a nisu sigurni što njihovi partneri žele. Partner program smanjuje tu nepotrebnu komunikaciju tako što vam servira sve informacije kroz kalkulatore, kako bi mogli samostalno podesiti ponude prema svojim klijentima. Jednom kad klijenti donesu konačnu odluku, naravno da će vam naši stručnjaci maksimalno izlaziti u susret po svim kanalima.
 
Vi ste dizajner, freelance kreator?
Onda je ovo pravo mjesto za vas da odradite posao za svoje klijente do kraja, ali isto tako da dosegnete do klijenata koji traže dizajnere i kreatore. Stoga budite s nama u Partner Programu i ispunite svoje kreativne sposobnosti na najbolji mogui način.