Mehanizacija koja čini razliku
Možete se pouzdati da ćemo složiti i najizazovnije projekte

Mehanizacija je najvažnija stvar u realizaciji velikoformatnih reklama

Mehanizacija je jedan od presudnih elemenata u našem poslovanju i stoga je jako važno da raspolažete svim potrebnim elementima. Mi smo u samu organizaciju montaža velikoformatnih i teško dostupnih reklama uložili već jako puno truda i vremena, a razvijamo se svakodnevno. Stoga vas možemo uvjeriti da je predaja takvih projekata u naše ruke, sasvim mudra odluka.

NIJE JEDNOSTAVNO PODIGNUTI REKLAMU KOJA TEŽI I PO NEKOLIKO TONA NA ODREĐENU VISINU I UČVRSTITI JE KAKO BI BILA OTPORNA NA SVE VREMENSKE IZAZOVE

Priprema svakog velikog posla kreće i s pripremom mehanizacije, alata i pribora kojim možete izvesti vaš projekt. U poslu velikoformatnih reklama ta komponenta je još dodatno opterećena s ogromnom odgovornosti koju nosi izvođač jer ovakve teške konstrukcije, ukoliko nisu kvalitetno i dobro pričvršćene mogu neminovno s vremenom dovesti do urušavanja i samim time velike materijalne štete, a ponekad čak i ljudksih života. Upravo zato ovaj psoao NIJE ŠALA. 

Iskustve se stiče radom, no za ovakve projekte morate odmah u startu imati, osim iskusnih stručnjaka za svaki segment, i vrhunsku mehanizaciju s kojom ćete odraditi zahtjevne projekte. Mi smo se opskrbili i surađujemo s pouzdanim kooperantima s kojima možemo svaki izazov kvalitetno rješiti i bez straha isporučiti naručitelju.

Naše reklame nerjetko su izuzetno teške i sama konstrukcija koja drži velikoformatne reklame mora biti masivna i čvrsta što dodatno pojačava na težini, stoga podizanje na velike visine i montaža nije jednostavna i nije za svakoga.

Mi si dozvoljavamo da se sami pohvalimo, koliko smo već uhodani u ovakvim projektima, ali bolje od naših riječi hvale, govore naša djela i projekti koji stoje iza nas.

Stoga vas pozivamo na bezobavezno savjetovanje, jednom kad uopće posegnete za idejom da postavite velikoformatnu reklamu na neku poziciju, jer kod nas ćete sve čuti iz prve ruke i uvjeravamo vas otići s puno jasnijom slikom kako će vaša reklama izgledati.

 

 

 

Komentari

Nema postova

Novi komentar
 
 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem