3D slova u svom punom sjaju
Kvaliteta se poznaje na izazovnim projektima, mi tu dajemo kvalitetne odgovore

3D slova u svom punom sjaju

Iako na teško dostupnom mjestu ova izvedba 3D slova nije bila prepreka za našu realizaciju. Rimac Automobili je u Hrvatskoj, ali i u svijetu već renomirani brend i naš najjači startup koji je prerastao u velikog proizvođača cijenjenog u cijelom svijetu po inovacijama u proizvodnji električnih automobila. Možete onda samo predpostaviti kakva nam je čast kad ljudi koji pridodaju toliko pažnje perfekcionističkoj realizaciji svakog detalja, a odaberu nas kao izvođača ovakve zahtjevne reklame, koja jednako tako ne smije imati nikakvu manu niti grešku.

Kažu da se junaci poznaju na muci, u ovom projektu perfekcionizam našeg klijenta bio je vrhunski usklađen s našim, tako smo i doveli do savršenstva reklamu koja predstavlja vrhunski hrvatski brend.

Svakako služi svakome na ponos kada vas tvrtka profila Rimac Automobili izabere kao svog izvođača radova, u situacijama gdje je perfekcija, preciznost, kvaliteta i pouzdanost postavljena kao vrhunski zahtjev, već nasuprot činjenici da je sam naručitelj netko tko polaže visoke standarde u istim kategorijama, nemate puno prostora za greške i promašaje. Naravno da su nam ovakvi projekt nešto na što smo posebno ponosni, jer upravo ovakvi poslovi čine razliku od izvođača do izvođača.
No mi u Forma Purus-u volimo istaknuti činjenicu da za nas jednako kako nema dovoljno velikih izazova, tako nema niti malih, te da mi jednakom predanošću pristupamo svakom projektu i zato uvijek tvrdimo da se možete osloniti na nas ma koliko veliki ili mali bio vaš zahtjev.
Koordinate
Lokacija: 45.8031082 15.8564634
3D slova na proširenom proizvodnom objektu tvrtke Rimac Automobili d.o.o.
Ogroman kompleks Rimac Automobili koji proširuju svoj proizvodni pogon, poklonili su nam svoje povjerenje kako bi označili njihov novi prostor i učinili ga vidljivim i lako prepoznatljivim.

Komentari

Nema postova

Novi komentar
 
 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem