Oslikavanje vaših ureda može doprinijeti istovremeno intimi i atraktivnosti vaših prostora, bez gubitka prirodnog svijetla

Razigrajte svoje prostore atraktivnim vizualima koji savršeno predstavljaju vašu tvrtku i šalju jednu kreativnu poruku svojim klijentima, ali i djelatnicima u uredima. Stvorite ugodnu atmosferu folijama pjeskarenog stakla koji će dati jednu dozu intimnosti, a opet propustiti dnevno svijetlo.

Postoje u raznim bojama, a najčešće se koriste kao prava imitacija pjeskarenog stakla, ali ono što ih čini posebnima je činjenica da ih možete oblikovati kako god želite

Radi se o PVC folijama koje su imitacija pjeskarenog stakla i kreiraju efekt zamućenog stakla. Samim time sprječavaju nepoželjne poglede ali opet propuštaju dnevno svijetlo. Vaši djelatnici biti će vam zahvalni na atmosferi koju možete stvoriti ovim folijama, ali ponajprije ako si date maštu na volju, kreativnom atmosferom koju ovakve dekoracije potiču.

Folije postoje čak u raznim bojama, stoga se mogu dodati rozi ili tirkizni detalji koji će kreirati baš pravi ugođaj. Naravno uvijek ćete pratiti svoje korporativne boje, ali ponekad je dobro ubaciti boje u svoj poslovni prostor jer razne boje stimuliraju naše razne emocije.

Također napomenuli bi da vizualne sada možete zatražiti od nas, putem našeg partner programa i time dobiti kreativna rješenja direktno od nas. Za to će nam biti potrebna slika i mjere vašeg prostora i moći ćemo vam ponuditi kompletnu vizualizaciju kako bi vaš prostor nakon dekoriranje mogao izgledati.

Obratite nam se s povjerenjem.

Komentari

Nema postova

Novi komentar
 
 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem