3D reklame

Najelegantniji način isticanja vaših poslovnih prostora

 

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

 

SIGNME SHOP 
Naručite ovaj proizvod maloprodajno
Kreirali smo za vas SignMe.hr web shop na kojem možete kao maloprodajni kupac (fizička osoba) lako i jednostavno kroz naše pomno kreirane konfiguratore odabrati upravo ono što vam treba. Pokrivamo dostavno cijelu Hrvatsku, a po dogovoru i šire.
SignMe Webshop
   PARTNER PROGRAM
Naručite ovaj proizvod veleprodajno
Apsolutno moćan i vrlo pozdan, da ne kažemo praktičan alat koji će vam pmoć u svim smjerovima. Naše "One STOP for ALL" rješenje kada su u pitanju marketing indoor & outdoor reklamne instalacije u pitanju. Registrirajte se i rješavajte sve zahjteve s lakoćom.
Partner program

Svakako jedna od najatraktivnijih oblika reklamnih instalacija su svijetleće i nesvijetleće 3D reklame. Bio to vaš logo, samo tekst ili neki napravilni oblik, u osnovi sve možemo izvesti i imamo jako malo ograničenja u toj kategoriji.

Važno je za vas da prije nego krenete u ovaj projekt, dobro razmislite o lokaciji gdje ga stavljate o podlozi na koju stavljate reklamu, što će utjecati na odabir materijala (uvijek gledajte da imate dobre kontraste jer oni osiguravaju vidljivost). Odabir materijala nije samo zbog atraktivniosti, već i trajnosti, stoga budite oprezni što želite na kojoj lokaciji. Naravno, sve 3D reklame možete osvijetliti, pa samim time postići još atraktivniji efekt.

Svakako kad su 3D reklame u pitanju savjetujemo da nas kontaktirate s upitom, pošaljete možda koju sliku vašeg prostora ili fasade na koju stavljate reklamu s par natuknica što želite postići. Naši prodajni predstavnici će vas onda kontaktirati i dati vam najbolje savjete da pokrijete svaku točku ovog izazva.

 

Nema proizvoda u ovoj sekciji
Naša galerija TOP radova
Naši do sada odrađeni projekti koji mogu biti inspiracija vama za odabir
 
Pogledajte neke naše radove kroz naš
Forma Purus BlogSpot
 

Možete nam ovdje odmah poslati upit za ovaj proizvod. Bez obveze dat ćemo vam informativni izračun, po želji i prijedlog, savjet ili ponuditi kompletno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

 

 
 
Preko 4000 klijenata
 
koristi naše usluge, stoga obratite nam se i vi s povjerenjem